Митьо Пищова отново кандидат за президент на България

100-Pi6tova2КУЛТОВИЯТ ШОУМЕН МИТЬО ПИЩОВА ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. НОВИНАТА СЪОБЩИ ТОЙ ЛИЧНО ПРЕД в-к „БОРБА”. „Днес при мен идваха представители на три политически партии и ми предложиха да издигнат кандидатурата ми за президент. Направили някакво социологическо проучване и то показало, че имам голяма народна подкрепа. Само клипът ми в Ютуб са го гледали над 1,8 млн. човека. Като стана президент, първо ще направя всичко възможно да подобря положението на бедните, пенсионерите, инвалидите и сираците. Ще вдигна пенсиите на хората с 30%”, обеща любимецът на народа.

Той съобщи още, че на 15 август е чукнал 60 години и е отпразнувал годишнината в петзвезден хотел в Слънчев бряг с 20 бизнесмени и манекенки. „Имаше от всичко: торти-морти, гости-мости, две агнета на чеверме от Девин направо ми ги докараха. Направи ги най-добрият чевермеджия Младен, а моят приятел Били организира цялото празненство за 60 хил. лв. Имаше 10 вида салати, 10 вида ядки, 17-годишно вино, уиски, шампанско и плодове. Накрая един богат човек даде 5000 лв. за заря за мой подарък. Купонът продължи чак до след обяд на следващия ден с цигански оркестър на плажа. Получих много подаръци: икона за 5000 лв., часовник за 2000 лв., 400 грама златен ланец с диамант и 150 грама кръст, 40 парфюма, пури, сьомга и юбилейно вино з

700-Pi6tov1

а 5000 лв. На партито имаше и четири манекенки, които танцуваха първо по бански, а след това и без бански, по цици. Накрая свършихме в джакузито”, разказа се Пищова. Той не издаде кои са били ВИП гостите му, но намекна, че са все богати хора, които са му помогнали преди време, когато имаше временни финансови проблеми, да си плати лечението. За грандиозното събитие дошли и двама негови стари авери от Норвегия и Швейцария. Сега обаче тези проблеми вече са минали.

„Имам много пари, по 10 хил. лв. джобни да харча. Живея в Слънчев бряг в петзвезден луксозен хотел, в президентския апартамент, с четири жени едновременно. Вечер ги поря като риби и четирите. Сега, като свалих 70 кг, вече съм истински звяр в леглото. По цяла нощ не се спирам”, похвали се Пищова.

Култовият шоумен каза още, че вече е оставил болежките далече зад себе си. Преди месец с подкрепата на богати приятели той изкарал курс на лечение в елитна клиника в Израел. „Заковаха ми гръбнака, а двата смачкани прешлена ми ги опънаха със скоби. Цялата работа по лечението, пътуването и престоя струваше 70 хил. лв., които мои верни приятели извадиха и ми дадоха. Сега съм вече нов човек”, не крие радостта си Пищова. Той пострада, след като на едно парти през пролетта падна и се претърколи по стълбите на „Калояновата крепост” в Арбанаси и си потроши гръбначните прешлени. Преди това пък любимецът на народа претърпя два инфаркта и едва не му отрязаха краката след гангрена. Само допреди 2 – 3 месеца той беше все още на легло в дома си и се придвижваше с проходилка. Сега обаче твърди, че вече отново е предишният плейбой.

„Виж ме хубаво, през живота си потен вода не съм пил. Бутал съм само пари, цици, п…тки. И още най-малко 10 години ще поря каките и ще ги пълня като гергьовски агнета. Вече не пия хапчета за нищо. Моите хапчета са момичетата, млади и крехки, на 20 годинки, с малки дупенца и лисичи муцунки”, обяснява Митьо.

Бившата дясна ръка на Иво Карамански твърди, че след всичко претърпяно е станал и екстрасенс. „Някой сигурно ще кажат – ей го на, Пищова полудя, ама истина е бе, човек. Сънувам неща, които скоро след това се случват. На кръст божи”, кълне се той. Митьо вижда в спасението си след всички премеждия някаква сила свише. „Роден съм през 1956 г. на гробището в Батак по време на слънчево затъмнение. Майка ми отивала на нивата и докато минавала през гробището, я срязал коремът. Седнала на гроба на един поп и там ме родила. Баба ми беше много набожна и аз съм го наследил това от нея. Два пъти през живота си съм кръщаван в църква. Знае ли човек, може пък това да ме пази”, чуди се Пищова.

Иван ПЪРВАНОВ